Εκστρατεία ενημέρωσης για την ανάγκη εμβολιασμού στο Δήμο Φαρκαδόνας

Την ερχόμενη Κυριακή ειδικοί από το Π.Ν.Λ. θα επισκεφτούν μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Υγείας κ. Ευάγγελου Ζαφείρη τη Φαρκαδόνα και την Οιχαλία στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής εκστρατείας ενημέρωσης

Εκστρατεία ενημέρωσης για την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του κορονοιου ξεκινά η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και μετά από πρωτοβουλία της αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα.

Οι προαναφερόμενοι φορείς διοργανώνουν ενημερωτικές επισκέψεις με θέμα τους εμβολιασμούς σε κωμοπόλεις και χωριά της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μεταξύ των επισκέψεων συγκαταλέγεται η Φαρκαδόνα και η Οιχαλία. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχεία Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Φαρκαδόνας και τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Ζαφείρη, θα πραγματοποιηθούν δύο επισκέψεις την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, στην Φαρκαδόνα στις 11 το πρωί και στην Οιχαλία στις 12 το μεσημέρι. Το μήνυμα των επισκέψεων είναι ότι σε αυτή τη φάση της πανδημίας το σημαντικότερο μέτρο αντιμετώπισης είναι ο εμβολιασμός, ιδιαίτερα όλων των συμπολιτών μας που είναι άνω των 50 ετών.

Εξάλλου, όλες οι προηγούμενες πανδημίες όπως αυτή της ευλογιάς, της ιλαράς και της πολιομυελίτιδας τελείωσαν με την εξάπλωση του εμβολιασμού.