Έκοψε την πίτα η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Τοπικής κ. Αχιλλέας Μπέγας αναφέρθηκε στους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής και ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, με τον ίδιο ζήλο όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ευάγγελος Καραμίτζιος, υπεύθυνος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για τα Σώματα Ασφαλείας.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Τοπικής κ. Αχιλλέας Μπέγας αναφέρθηκε στους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής και ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, με τον ίδιο ζήλο όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις. Επίσης, καθορίστηκαν οι ημερομηνίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Επίσης, την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Β’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ’ Στυλιανός Μπιλιάλης, Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, πλήθος αστυνομικών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων κ. Σ πύρος Μαλλικόπουλος με σύσσωμο το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος Ζαρχάνης με τον γενικό γραμματέα κ. Νικόλαο Γούσια.

Στη συνέχεια μετά την κοπή της πίτας μας, ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι (2 διανυκτερεύσεις) για την οικογένεια του, στο ξενώνα της Ι.Ρ.Α. στο Νυμφαίο Φλώρινας, προσφορά της Τοπικής Τρικάλων.