Εκδήλωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά σε ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού

“Είστε Ευπρόσδεκτοι” είναι το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνεται στις 27 Μαρτίου από τους χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Η εκδήλωση διεξάγεται σε ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού Χριστού και στη διάρκειά της θα εκφωνηθεί ομιλία σε χιλιάδες παγκόσμια τοποθεσίες βασισμένη στην Αγία Γραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με Μάρτυρες του Ιεχωβά της περιοχής μας ή επισκεφθείτε το www.jw.org.


1 σχόλιο

 1. Τηλεμάχου Βασίλειος
  25/03/2021 στις 14:20

  Η Ανάμνηση του θανάτου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι η σημαντικότερη εκδήλωση χαράς για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, η οποία προκύπτει απο την ύψιστη προσφορά υπερανθρώπινης Αγάπης από τον Δημιουργό μας τον Ιεχωβά Θεό και τον γιό του τον Ιησού Χριστό προς όλους τους ανθρώπους.
  Η Ανάμνηση και φέτος θα μας θυμίσει οτι μέσω της θυσίας του τέλειου – αναμάρτητου σώματος του Κυρίου μας, πληρώθηκε το ακριβότερο τίμημα κατά της αμαρτίας και του θανάτου “ανοίγοντας την πόρτα” για αποκατάσταση του αρχικού Θεϊκου σκοπού για ατέλειωτη ζωή των πιστών ανθρώπων υπο παραδεισιακές συνθήκες εδώ στη γή.
  Αυτή η προοπτική αφορά όλους τους ανθρώπους, αρκεί να αναγνωρίσουμε αυτή την προσφορά του Λύτρου που καταβλήθηκε και να πιστεύουμε ακράδαντα οτι ο ΙΕΧΩΒΑ και ο διορισμένος του – τώρα – Βασιλιάς ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ έχουν τη δύναμη αλλά και τη θέληση να εκπληρώσουν τις τωρινές υποσχέσεις και εκείνες που σχετίζονται με το εγγύτερο και απώτερο μέλλον στο οποίο περιλαμβάνεται η Ανάσταση των προσφιλών μας προσώπων.
  Καθώς θα παραβρεθούμε και φέτος στη
  σπουδαία αυτή περίσταση θα έχουμε την ευκαιρία να αποδώσουμε τιμή, δόξα, αίνο και ευχαριστείες στα δύο αυτά σημαντικότερα πρόσωπα του σύμπαντος τον ΙΕΧΩΒΆ ΘΕΌ και στον ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ.
  Αξίζει να διευθετήσουμε κατάλληλα το χρόνο μας ώστε να παραβρεθούμε οσοι περισσότεροι μπορούμε.
  Είστε ευπρόσδεκτοι όλοι σας.
  Αν θέλετε να παρακολουθήσετε και εσείς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον τοπικό Μάρτυρα του Ιεχωβά.

  Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα προσωπικά και είμαι βέβαιος – ολοι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την εφημερίδα και την τιμητική ανάρτηση στη σελίδα σας γιαυτό το σημαντικό για όλους μας γεγονός.

  Με εκτίμηση
  Τηλεμάχου Βασίλειος