Έκαναν φτερά δέματα σανού από χωράφι της Κρήνης

Μόλις τα έδεσε ο αγρότης και έφυγε άγνωστοι μετέβησαν στο χωράφι τα φόρτωσαν κι έγιναν καπνός χωρίς αν τους αντιληφθεί ανθρώπινο μάτι

Οι κλέφτες καραδοκούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε αν λάβουμε υπόψη το γεγονός που διαδραματίστηκε σε αγροκτήματα της Κρήνης το βράδυ της Παρασκευής.

Κι αν το συμβάν που θα περιγράψουμε σε κάποιους φανεί αστείο και απίστευτό, εντούτοις συνέβη, προκαλώντας έκπληξη για το που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους.

Συγκεκριμένα κι όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το βράδυ της Παρασκευής αγρότης της Κρήνης, μετέβη σε αγροτική περιοχή του χωριού για να δέσει δέματα σανού. Ο αγρότης μετά από 1 περίπου ώρας εργασίας έφυγε από το συγκεκριμένο κτήμα με προορισμό άλλο για να εκτελέσει την ίδια εργασία. Λίγες ώρες αργότερα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου επιστρέφοντας στο πρώτο χωράφι για να φορτώσει τα δέματα, αυτά είχαν κάνει φτερά. Άγνωστοι είχαν μεταβεί στο χωράφια και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί μιας και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή επικρατούσε ερημιά, φρόντισαν να παραλάβουν παράνομα τα δέματα και να φύγουν ανενόχλητοι.

Τελικά κάποιοι επιτήδειοι δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο. Ακόμη και δέματα σανού…

KRINI LIVE