Ειρήνη Κακαϊτσα: «Αυτή η Ανάσταση να σημάνει το τέλος των Παθών για κάθε άνθρωπο»

Τις ευχές προς τους συνδημότες της εκφράζει η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κακαϊτσα

Τις ευχές στους συνδημότες για την Ανάσταση και το Πάσχα μεταφέρει μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κακαϊτσα.  

Η αντιδήμαρχος απευθυνόμενη στους πολίτες, τους εύχεται, υγεία, δύναμη, υπομονή και ελπίδα, ώστε αυτή η Ανάσταση να σημάνει το τέλος των Παθών για κάθε άνθρωπο.

«Οι μέρες που ζούμε εδώ κι ένα χρόνο είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον καθένα μας. Χρειάζεται υπομονή και πίστη, προκειμένου να επανέλθει η ελπίδα και η αισιοδοξία στα πρόσωπά μας. Σ’ αυτές τις δύσκολές ώρες που βιώνει η περιοχή μας, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, χρειάζεται δύναμη και υπομονή. Χρειάζεται πίστη στο Θεάνθρωπο που υπέμεινε τα Σταυρικό Θάνατο, με την ελπίδα της Αναστάσεως. Αυτό το μήνυμα φέτος, πρέπει να το ενστερνιστούμε όλοι εμείς που ταλανιζόμαστε ένα χρόνο τώρα από την πανδημία και μετέπειτα από τις φυσικές καταστροφές. Με πίστη και υπομονή θα έρθει η Ανάσταση. Εύχομαι από καρδιάς το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας. Να προσφέρει αγάπη, αδελφοσύνη, υποστήριξη. Τόσο προσωπικά εγώ, όσο και η δημοτική Αρχή, θα βρίσκεται δίπλα στο καθένα από εσάς. Θα στηρίζει εμπράκτως το συνάνθρωπο, μέχρι να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ, της αγωνίας και του πόνου.

Καλή Ανάσταση», αναφέρει στο μήνυμα της η κα Κακαϊτσα.