Εγκρίθηκαν από τα συναρμόδια υπουργεία 17 θέσεις μονίμου προσωπικού για το Δήμο Φαρκαδόνας

Πρόκειται για θέσεις των κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ που θα ανακουφίσουν το τομέα της Καθαριότητας

Εγκρίθηκαν τα αιτήματα των Δήμων για 8.845 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις θα γίνουν με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και θα αφορούν μόνιμη απασχόληση. Μεταξύ των θέσεων κυριαρχούν και 17 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για το Δήμο Φαρκαδόνας, που θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών του τοπικού ΟΤΑ.
Ειδικότερα τις αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε Δήμους, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες), υπέγραψαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.
Για το Δήμο Φαρκαδόνας προβλέπονται 17 Θέσεις ΔΕ και ΥΕ.
Αναλυτικά πρόκειται: 1 θέση κατηγορίας ΔΕ Χειριστών Εκσκαφέα Φορτωτή – Προωθητή Γαιών, 1 θέση κατηγορίας ΔΕ Χειριστή Ισοπεδωτή Γαιών, 2 θέσεις κατηγορίας ΔΕ Χειριστών Γεωργικού Ανελκυστήρα, 2 θέσεις Οδηγών Αυτοκινήτων (Απορριμματοφόρων), 4 θέσεις ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 5 θέσεις κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 2 θεσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου.