Εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου το νέο φαρμακείο στη Παναγίτσα

Τις ευχές της Εκκλησίας, συγγενών, συναδέλφων και φίλων του έλαβε ο νέος φαρμακοποιός, Δημήτρης Γκιζλής, που ξεκινά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα

Σε μια ελπιδοφόρα και αισιόδοξη ατμόσφαιρα τελέστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Παναγίτσα τα εγκαίνια του νέου Φαρμακείου, του φαρμακοποιού Δημήτρη Γκιζλή. Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων της περιοχής και του νομού μας, ταυτόχρονα και του παππού, του νεαρού φαρμακοποιού, εφημέριου της όμορης κοινότητας του Γριζάνου, π. Κωνσταντίνου Παπαζαφείρη.

Στην τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους φορείς του νομού, μεταξύ των οποίων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ κ.κ. Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και φαρμακοποιός κ. Χρήστος Σιμορέλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, η νεοεκλεγείς περιφερειακή  σύμβουλος κα Δήμητρα Νάτσινα, ο πρόεδρος της Παναγίτσας κ. Γιάννης Παλαμιώτης, συνάδελφοι του φαρμακοποιού, γιατροί και πλήθος κόσμου από το χωριό, τα γύρο χωριά αλλά και τα Τρίκαλα που έσπευσαν να ευχηθούν στον ίδιο και την οικογένεια του καλή σταδιοδρομία στα νέα επαγγελματικά βήματα.

Περιχαρείς οι γονείς του νέου φαρμακοποιού κ. Ευθύμιος Γκιζλής, υπεύθυνος μάρκετιγκ στην εφημερίδα «Η ΕΡΕΥΝΑ» και η κα Μαρία Παπαζαφείρη – Γκιζλή, εκπαιδευτικός, που είδαν τους κόπους του παιδιού τους να ευοδώνονται.

Με την ολοκλήρωση της τελετής τις ευχές στον νέο επιστήμονα και στην οικογένεια του απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον νέο φαρμακοποιό, μη παραλείποντας να σταθεί στην μεγάλη απόφαση να παραμείνει στον τόπο του και να προσπαθήσει να στήσει την δική του επιχείρηση. Μίλησε για την δύναμη ψυχής των νέων που μάχονται με πίστη και ελπίδα παρά τις δυσκολίες της σύγχρονης εποχής.

Τις ευχές στον εγγονό του απηύθυνε και ο παππούς, π. Κωνσταντίνος Παπαζαφείρης. Μίλησε για τον εγγονό με τα καλύτερα λόγια, για την πραότητα και την αγνότητα του χαρακτήρα του, καλώντας τον ίδιο να στέκεται με δύναμη ψυχής απέναντι στον κόσμο, μιας και το επάγγελμα που επέλεξε να ασχοληθεί είναι λειτούργημα.

Τις ευχαριστίες για την τιμή να συμμετέχουν στην μεγάλη χαρά του, στον εγκαινιασμό του φαρμακείου του, απηύθυνε στο κόσμο ο νεαρός φαρμακοποιός. Υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει την προτροπές και ευχές του παππού του, και θα σταθεί ισάξια, απέναντι σε όλους τους πολίτες, τηρώντας τον όρκο που έδωσε ολοκληρώνοντας την σπουδές του.

Η τελετή ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου.