Εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους κόσμου η Βιοτεχνία «Ζωοτροφές Οιχαλίας Χαλβατζάς»

Στα εγκαίνια της βιοτεχνίας που φιλοξενείται στην Οιχαλία παραβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες, φορείς του νομού και πλήθος κόσμου, που ευχήθηκαν επίτευξη στόχων και καλές πωλήσεις

Η περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας απέκτησε και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής μια νέα Βιοτεχνία Ζωοτροφών. Μια βιοτεχνία που έρχεται να συμβάλει στις ανάγκες του κτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής μας, του νομού και των όμορων γεωγραφικών διαμερισμάτων.

Ο λόγος για την βιοτεχνία «Ζωοτροφές Οιχαλίας Χαλβατζά» με υπευθύνους πατέρα και υιό Κίμων και Κώνσταντίνο Χαλβαντζά, που εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθος κόσμου. Ο Κωνσταντίνος και Κίμωνας Χαλβαντζάς, πλέον εισέρχονται σε νέα εποχή με την δημιουργία ζωοτεχνικής μονάδας, πώλησης αγροτικών προϊόντων. Στην βιοτεχνία ζωοτροφών ο κτηνοτρόφος θα βρει απλές και σύνθετες ζωοτροφές καθώς και δημητριακά για αιγοπρόβατα, πουλερικά, βοοειδή και χοιρινά.

Σε μια γκάμα ποιοτικών προϊόντων θα μπορεί να προμηθευτεί ισορροπιστές τροφών, κτηνοτροφικά γάλατα, πλάκες λείξεως, σκυλοτροφές, σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι, σογιάλευρο, πίτουρο.

Η βιοτεχνία αναλαμβάνει τη σύνθεση υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε κτηνοτρόφου.

Η βιοτεχνία παρέχει τη δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του κτηνοτρόφου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433031033 και 6972904606 – 6936861516.

Στα εγκαίνια της βιοτεχνίας που φιλοξενείται στην Οιχαλία παραβρέθηκαν οι ιδιοκτήτες,  άτομα της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού  και αρκετοί αγροκτηνοτρόφοι, που ευχήθηκαν επίτευξη στόχων, καλές αγορές και πωλήσεις, σε συμφέρουσες τιμές που θα εξυπηρετούν τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο.

Από το  ΚΡΗΝΗ LIVE δημιουργικές και ολόθερμες ευχές για ό,τι καλύτερο!