Εγκαινιάστηκε και λειτουργεί το Γραφείο Τελετών «Ελένη Γεροδημοπούλου» στη Φαρκαδόνα

Με την γνώση που διαθέτει αναλαμβάνει την τέλεση κηδειών στην καλύτερη τιμή καθώς επίσης και τα μνημόσυνα παρέχοντας τα αναγκαία είδη

Εγκαινιάστηκε προσφάτως και λειτουργεί στο κέντρο της Φαρκαδόνας το Γραφείο Τελετών με υπεύθυνη καταστήματος την κα Ελένη Γεροδημοπούλου.

Το Γραφείο βρίσκεται επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου στη Φαρκαδόνα και αποτελεί το τρίτο κατα σειρά καθώς προϋπάρχουν εκείνα στα Τρίκαλα και στην κοινότητα των Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων. Tο Γραφείο έρχεται να αναλάβει κάθε πένθιμη τελετή, προφέροντας οικονομικές και προσιτές τιμές στον πελάτη. Υποστηρίζει το σεβασμό και τη συνέπεια σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και θλιβερή στιγμή που βιώνει το οικείο περιβάλλον του εκλιπόντος.

Με την γνώση που διαθέτει αναλαμβάνει την τέλεση κηδειών στην καλύτερη τιμή καθώς επίσης και τα μνημόσυνα παρέχοντας τα αναγκαία είδη. Η εξυπηρέτηση γίνεται καθ’ όλο το 24ωρο ενώ οι υπεύθυνοι του Γραφείου αναλαμβάνουν μεταφορά σορών σε όλη την Ελλάδα. Το κατάστημα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για τη διαμόρφωση τελετών και των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στις τελετές.

Στο κατάστημα συναντά κανείς στεφάνια, εκκλησιαστικά είδη, άνθη, κεριά, εικόνες και κομποσκοίνια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6984718789 και 2431083786.