Αναζήτησε άμεσα τρόπους για την αποκατάσταση των ζημιών ο πρόεδρος των Γεωργανάδων

Ο κ. Βαγγέλης Ζιώγκος ήρθε σε επαφή με τον καταγόμενο από το χωριό κ. Κώστα Καταραχιά, ο οποίος πολλές φορές αποτέλεσε τον αιμοδότη παρεμβάσεων, και του ζήτησε να στηρίξει τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία

Η πρόσφατη κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους και τις έντονες καταιγίδες άφησε σημαντικές πληγές στην κοινότητα Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας. Όπως είναι γνωστό και μέσα από ρεπορτάζ που παρουσίασε η ηλεκτρονική εφημερίδα «KRHNH LIVE» οι ισχυρές καταιγίδες σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους αποτέλεσαν την αφορμή για να δημιουργηθούν προβλήματα, μάλιστα μεγάλης έκτασης, στον Ναό και στο καμπαναριό, στο κοιμητήριο του χωριού.

Μπροστά σε αυτές τις ζημιές και τις πληγές που άφησε πίσω της, η κακοκαιρία του περασμένου δεκαημέρου ο πρόεδρο του χωριού κ. Βαγγέλης Ζιώγκος δεν έμεινε αμέτοχος. Αναζήτησε άμεσα τρόπους για να επέλθει το χωριό στην κανονικότητα και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ο κ. Ζιώγκος ήρθε σε επαφή με καταγόμενο από το χωριό κ. Κώστα Καταραχιά, ο οποίος πολλές φορές αποτέλεσε τον αιμοδότη παρεμβάσεων, και του ζήτησε να στηρίξει τις προσπάθειες. Ο κ. Καταραχιάς αποδέχτηκε κι έτσι ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης. Αρχικά παρεμβάσεις έγιναν στον Ναό και μετέπειτα στο καμπαναριό.

«Τόσο προσωπικά ο ίδιος, όσο και οι κάτοικοι του χωριού ευχαριστούμε τον κ. Κατασραχιά για την ευγενική προσφορά και την ευαισθησία του για την αποκατάσταση των ζημιών. Τέτοιες ενέργειες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε πραγματικά προκαλούν συγκίνηση και αποτυπώνουν την αγάπη για το χωριό.», τόνισε ο πρόεδρος.

Ο κ. Ζιώγκος πάντα παρεμβατικός και κοντά στους συγχωριανούς του, οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστούν, μέρα και νύχτα δίπλα τους, αναπτύσσει στενή συνεργασία με αυτοδιοικητικούς για την επίλυση θεμάτων του χωριού του.

Η συνεργασία το τελευταίο διάστημα είναι έντονη μεταξύ του ιδίου και του αντιδήμαρχου κ. Σπύρου Άγναντή για την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με την καθαριότητα.

KRINI LIVE