Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Ευρύλοχος Μαντζανάς

Ο 79χρονος Κρηνιώτης έφυγε αθόρυβα το πρωί της Παρασκευής σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους του

Υπήρξε ένα πρόσωπο που δύσκολα το ξεχνά κανείς. Άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ έμαθε να αγωνίζεται και να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία της ζωής με θάρρος και χαμόγελο.

Εξάλλου για τον Ευρύλοχο Μαντζανά, κάθε στιγμή της ζωής του, ήταν διαφορετική και έκρυβε διάφορες εκπλήξεις, άλλοτε καλές κι άλλοτε δύσκολες.

Ο 79χρονος Κρηνιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 χρόνων, ξαφνικά και αθόρυβα, όπως άλλωστε έπραττε στη ζωή, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που τον απασχολούσε.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους και στους συγχωριανούς του. Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Ανθούλα, τις κόρες του Παναγιώτα και Ευαγγελία τα εγγόνια του Έφη, Ανθή, Βάϊο και Νεκτάριο.

Ο Ευρύλοχος η αλλιώς Βαλέσσας, όπως του άρεσε να τον αποκαλούν, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος με ενεργό ρόλο στα τοπικά δρώμενα. Πριν από λίγο καιρό, συνέβαλε στα μέγιστα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του «KriniLive» γύρω από την ζωή των Κρηνιωτών, που λάμβαναν το δρόμο για τον Αμπελώνα της Λάρισας για την αναζήτηση εργασίας, στα χωράφια της εκεί περιοχής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, ο ίδιος τότε ανέτρεξε στο παρελθόν παραβιάζοντας με γλαφυρό τρόπο τα όσα έζησε εκείνος και οι συγχωριανοί του λαμβάνοντας το δρόμο για το νομό Λάρισας για να βγάλουν ένα μεροκάματο. Είχε φέρει στην μνήμη του εικόνες του παρελθόντος που σημάδευσαν εκείνον και τους συγχωριανούς του, σε ένα ταξίδι που έκρυβε χαρές και λύπες και ιδιαίτερη συγκίνηση.

Η σορός του θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης σήμερα Σάββατο στη 1:30 το μεσημέρι ενώ μία ώρα μετά στις 2:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Από το ΚΡΗΝΗ LIVE  θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.