Έφυγε από τη ζωή ο Μόδεστος Μαργαρίτης

Στους ουρανούς ταξιδεύει ένας ευαίσθητος και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος . Το πρωί και σε ηλικία 75 χρόνων ο Μόδεστος Μαργαρίτης, άφησε την τελευταία του πνοή στη Γιάννουλη Λάρισας, μετά από μια σκληρή μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Στην αιωνιότητα πέρασε την Τρίτη ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός άνθρωπος για το χωριό της Κρήνης και τα όμορα χωριά. Το πρωί και σε ηλικία 75 χρόνων ο Μόδεστος Μαργαρίτης, άφησε την τελευταία του πνοή στη Λάρισα, μετά από μια σκληρή μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Για τον Μόδεστο Μαργαρίτη, αν και η καταγωγή του ελκόταν από τη Γιάννουλη Λάρισας, οι κάτοικοι της Κρήνης που τον γνώριζαν είχαν πολλά να πουν. Επισκεπτόταν ιδιαίτερα συχνά την περιοχή μας, μιας και η σύζυγός του Ελευθερία Μπαγιώτη, κατάγεται από την Κρήνη. Φιλικός και πάντα ευδιάθετος, ήξερε να παλεύει με τις δυσκολίες και να δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα πάντα με χαμόγελο. Αγαπητός από τους συγγενείς του, άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες, με μεγάλη καρδιά και ψυχή που την εξέφραζε πάντα, κατά την διάρκεια της ζωής του. Το γεγονός αυτό εκτιμούνταν από φίλους και συγγενείς που τον είχαν πολλές φορές αποκούμπι σε χαρές και λύπες.

Ο καλάγαθος, όπως τον αποκαλούσαν Μόδεστος φίλοι και συγγενείς του, ευτύχισε να χαρεί παιδιά και εγγόνια μεταφέροντας την αγάπη αλλά και το παράδειγμα για το πώς να συμπεριφέρονται στο κόσμο και την κοινωνία. Τους μετέφερε την αγάπη, την εκτίμηση, το σεβασμό, στοιχεία που κάνουν έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει.

Πλαισιωμένος από τη σύζυγό του Ελευθερία και τα παιδιά του Διαμαντή Μαργαρίτη, Βασίλειο Μαργαρίτη, Δημήτριο και Μαρία Ψαρρά και τα εγγονάκια του Μόδεστο, Στέλιο, Λευτέρη, Καλλιόπη, Αντωνία, έζησε μια ήρεμη και ευχάριστη ζωή, δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια.

Πλέον για τους δικούς του ανθρώπους θα αποτελεί μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση που δεν θα σβήσει ποτέ από τις μνήμες. Σύζυγος, παιδιά, εγγόνια, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας.