Έφυγαν από το σπίτι και επιστρέφοντας αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν θύματα διαρρηκτών

Τέσσερις άγνωστοι φέρεται να διέρρηξαν οικία στους Γεωργανάδες, χωρίς ευτυχώς να εντοπίσουν κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό

Προ δυσάρεστων εκπλήξεων έμειναν οι ιδιοκτήτες μιας οικίας στους Γεωργανάδες κατά την επιστροφή τους στο σπίτι μετά από μια σύντομη επίσκεψη που πραγματοποίησαν σε γειτονική πόλη. Οι ιδιοκτήτες της οικίας αντιλαμβανόταν ότι είχαν πέσει θύματα διάρρηξης, χωρίς ωστόσο οι άγνωστοι που είχαν προχωρήσει στην παράνομη πράξη να αφαιρέσουν κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες 4 άγνωστοι προσέγγισαν το ζευγάρι προσποιούμενοι ότι αναζητούσαν κάποιο Βαγγέλη, κτηνοτρόφο στο επάγγελμα. Προσέγγισαν δύο φορές την οικία και τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ετοιμαζόταν να ταξιδέψουν σε γειτονική πόλη. Με την αναχώρηση των ιδιοκτητών οι τέσσερις άγνωστοι φέρεται να εισήλθαν παράνομα στην οικία, αναζητώντας χρήματα και είδη αξίας. Το μόνο ωστόσο που εντόπισαν ήταν μια πιστωτική κάρτα, την οποία και αφαίρεσαν. Κατά την επιστροφή τους οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν με ένα δυσάρεστο θέαμα, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν πέσει θύματα διάρρηξης.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία καταγγέλλοντας το γεγονός, η οποία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.