Ευχές Μιχάλη Μπαγιώτη στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χ. Μιχαλάκη

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ, όρισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μηχαλάκη. Στόχος να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή ανάδειξη στελεχών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα το σύνολο των τοπικών στελεχών που έσπευσαν να συγχαρούν τον αντιπεριφερειάρχη. Μεταξύ αυτών και η τοπική ΝΟΔΕ, δια μέσου του προέδρου της κ. Μιχάλη Μπαγιώτη.

Σε κείμενο της ΝΟΔΕ και του προέδρου της κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Αγαπητέ Χρήστο,

Η επιτυχημένη σου θητεία στον β΄ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χρόνια τώρα και ειδικότερα την τελευταία 7ετία από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, είναι αδιαμφισβήτητη.
Αδιαμφισβήτητη είναι και η αφοσίωσή σου και η πολύχρονη προσφορά σου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Η ικανότητα, η σοβαρότητα, η συνέπεια λόγων και έργων και η άοκνη προσπάθεια που έχεις επιδείξει ως εξέχων στέλεχος του κόμματος αλλά και ως επικεφαλής του νομού, δικαίως σε τοποθέτησαν στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε συγχαίρω θερμά και σου εύχομαι καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα και στον σπουδαίο ρόλο που σου ανατέθηκε.
Είμαι σίγουρος πως θα δικαιώσεις τον πρόεδρο αλλά και τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που σε εμπιστεύονται.».