Ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από το Σύλλογο μας με πρωταγωνιστές τα παιδιά, παρουσιάστηκε το ημερολόγιο – λεύκωμα 2018 με τίτλο «Τα παιδία παίζει… με το χθες» μια πολύ όμορφη φωτογράφιση παιδιών. Παρουσιάστηκαν έργα ζωγραφικής των μικρών και μεγάλων μαθητών της ζωγραφικής με Χριστουγεννιάτικο θέμα, καθώς επίσης υπήρχε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη δασκάλα μουσικής Ειρήνη Νότα, και τις χοροδιδασκάλους Σοφία Μόρφου και Φωτεινή Νεοφώτιστου. Μοιράστηκαν δώρα χειροποίητα κουκλάκια που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου μας ειδικά για όλα τα παιδάκια.

Η διοίκηση του Συλλόγου βράβευσε για την προσφορά προς το Σύλλογο τον Διευθυντή της Εταιρίας ΥΦΑΝΤΗΣ κ. Κώστα Κοκκινίδη για την κάλυψη των εξόδων της έκδοσης του ημερολογίου αλλά και για την διαχρονική προσφορά προς το Σύλλογο. Μαζί μας ήταν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης ,ο πάτερ Αθανάσιος Κούτσιας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Μεμηλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Παιδείας κ. Καραμάνος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μπότη, ο πρόεδρος του Πολ. Συλ. ΦΑΥΤΤΟΣ κ. Αραχωβίτης, ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΤ κ. Αλέξανδρος Ζαουτσος, ο κ. Σαλέπης από τo Trikalaola, o κ. Θοδωρης Λακιάρας από το ΚΡΗNHLIVE ,η κ. Βερα Γαλατσίδη φίλη και φωτογράφος του Συλλόγου μας. Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος φίλος και φωτογράφος του Συλλόγου. Γονείς και μέλη του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά!!!
Ευχαριστούμε τον Θοδωρή Λακιάρα που αφιλοκερδώς επιμελήθηκε την όλη φωτογράφηση του ημερολογίου, την Άννα Ντουράκη που αφιλοκερδώς επιμελήθηκε τη μακέτα και το στήσιμο του ημερολογίου ,τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του, καθώς και τα μέλη που βοήθησαν στην κατασκευή των δώρων για τα παιδιά, και φυσικά τον Άγιο Βασίλη.
Ευχαριστούμε το κέντρο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΛΛΑΣ για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Τις ευχαριστίες εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας ανακηρύσσοντας την Εταιρεία «ΦΕΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ » ΜΈΓΑ ΧΟΡΗΓΌ ΤΟΥ Συλλόγου για το 2017.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην όμορφη γιορτή μας.