Δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό την Παρασκευή σε Ζάρκο και Οιχαλία

Η δράση διοργανώνεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Κινητή Μονάδα Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και η δειγματοληψία είναι δωρεάν

Στις κοινότητες της Οιχαλίας και της Φαρκαδόνας θα βρεθεί μεθαύριο Παρασκευή η κινητή μονάδα ειδικού σκοπού του ΕΟΔΥ όπου θα πραγματοποιήσει Έλεγχο Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου «Rapid Test» για τον κορονοϊό.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η δράση διοργανώνεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Κινητή Μονάδα Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ με υπεύθυνη την συντοπίτισσα Ιατρό και Περιφερειακή Σύμβουλο κα Δήμητρα Νάτσινα.Η δειγματοληψία στις δυο κοινότητες θα γίνει, στo περιφερειακό-κοινοτικό ιατρείο Ζάρκου και στο πρ. δημαρχείο Οιχαλίας, από τις 9 το πρωί.

Ο έλεγχος είναι δωρεάν και όσοι κάτοικοι επιθυμούν να ελεγχθούν, να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και την Αστυνομική ταυτότητα.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής, παρακαλεί τους κατοίκους δείξουν ενδιαφέρον, να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην διαδικασία των γρήγορων τεστ άμεσα και με ασφάλεια, στα πλαίσια της καταπολέμησης διάδοσης του κορoνοϊού.