Αρνητικά όλα τα τέστ (70) για κορονοϊό στη Φανερωμένη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε δειγματοληψίες το πρωί της Τετάρτης με επικεφαλής την συντοπίτισσα ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα

Ικανοποιητική υπήρξε το πρωί της Τετάρτης η συμμετοχή των κατοίκων της κοινότητας Φανερωμένης του Δήμου Φαρκαδόνας στην διαδικασία ελέγχου ανίχνευσης κορονοϊού μέσω rapid test.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» που ήταν παρούσα στην διαδικασία, η δράση διοργανώθηκε από την κοινότητα Φανερωμένης της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού.

Την επίβλεψη της διαδικασίας είχε η αρμόδια επόπτρια του ΕΟΔΥ, συντοπίτισσα γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος κα Δήμητρα Νάτσινα ενώ η όλη δράση έγινε σε συνεργασία της ιδίας με την κοινότητα Φανερωμένης και τον πρόεδρο κ. Άρη Κωστόπουλο και το Δήμο Φαρκαδόνας.

Τα rapid tests διενεργήθηκαν στο περιφερειακό Ιατρείο Φανερωμένης με τους πολίτες να δείχνουν υπευθυνότητα, προσερχόμενοι για την διενέργεια των τεστ. Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κωστόπουλος ευχαρίστησε την κα Νάτσινα και τους υπαλλήλους του κλιμακίου.

Την ικανοποίηση της από την συμμετοχή του κόσμου μετέφερε η κα Νάτσινα μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE».

«Η συμμετοχή του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική. Εμείς με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Δεν εφησυχάζουμε, αντιθέτους μένουμε ενεργοί όλοι, προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό και να απομακρύνουμε κινδύνους διασποράς. Ως γιατροί κι ως ΤΟΜΥ ελέγχουμε τις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να εξετάζουμε καθημερινά σε τι στάδιο βρισκόμαστε», δήλωσε μεταξύ των άλλων η κα Νάτσινα.

Στην Φανερωμένη διενεργήθηκαν 70 τεστ τα οποία στο σύνολό τους υπήρξαν αρνητικά.

Στην διαδικασία έδωσε το παρών ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Βαγγέλης Κοσμάς.