Δήμος Φαρκαδόνας και Κέντρο Κοινότητας απλώνουν χέρι βοηθείας στους μαθητές ευάλωτων οικογενειών

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δήμος Φαρκαδόνας και κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας, απλώνοντας το χέρι της αλληλεγγύης και της υποστήριξης σ’ όλους εκείνους τους μαθητές των ευάλωτων οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Δήμος Φαρκαδόνας και Κέντρο Κοινότητας Δ. Φαρκαδόνας εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν εκείνες τις οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για την αγορά σχολικών ειδών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο πραγματοποιούν δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν σε παιδιά δικαιούχων οικογενειών του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να προσφέρει τσάντες, τετράδια, μολύβια, κασετίνες και όποιο άλλο σχολικό είδος είναι απαραίτητο για έναν μαθητή. Η συγκέντρωση γίνεται στο Δημαρχείο Γ. Γεννηματά 1 από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Δήμος Φαρκαδόνας και Κέντρο Κοινότητας καλούν όλους τους δημότες να ενισχύσουν την δράση, προσφέροντας στήριξη στην συγκεκριμένη μερίδα μαθητών αλλά και στις οικογένειες τους.

Σε αυτή την προσπάθεια σαφώς και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς. Αντιθέτως να συμμετέχουμε όλοι μας, έστω και με την μικρότερη προσφορά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.