Διασκέδαση και ευχές από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων στο Γριζάνο

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι συναντήθηκαν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ψυχαγωγηθούν σε μια ελπιδοφόρα εκδήλωση που διοργανώθηκε εντός του χωριού

Μια μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστές μαθητές, γονείς και δασκάλους στήθηκε στο χωριό του Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας. Μια γιορτή, καλωσόρισμα της νέας χρονιάς που ανέτειλε προ ημερών, με την ευχή όλων να είναι καλοτάξιδη, εποικοδομητική, γεμάτη υγεία, πρόοδο και αλληλεγγύη.
Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Γριζάνου συγκεντρώθηκαν στη ταβέρνα «Βάκχος» για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Κων/νος Παπαζαφείρης, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές ο Θεός να τους ευλογεί και να τους συντροφεύει στα βήματά τους, με πρόοδο και υγεία.
Τις ευχές προς το κοινό, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε η κα Χρυσάνθη Μπακλαβά.
«Πραγματικά η εκδήλωση μας γεμίζει χαρά, καθώς η ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στη θέα των παιδιών μας είναι άκρως αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Έχουμε μεγάλη ευθύνη τόσο εμείς ως γονείς, όσο και οι δάσκαλοι, να παλέψουμε από ξεχωριστά μετερίζια για να διαμορφώσουμε την άριστη προσωπικότητα των παιδιών, το χαρακτήρα, να αναθρέψουμε, να τα μάθουμε γράμματα, ώστε να αποτελέσουν άξια μέλη της κοινωνίας μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία», ανέφερε μεταξύ των άλλων η κα Μπακλαβά.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κατά την εκδήλωση δεν ξέχασε τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα του. Τους ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειές του, πάντα με σκοπό την υποστήριξη και τη ψυχαγωγία των παιδιών. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ήρθε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Κώστα Κοκκινίδη και την εταιρία Υφαντής για όλα όσα έχει προσφέρει στο σχολείο μέχρι και σήμερα.
Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός και η μουσική. Αρχικά εμφανίστηκαν τα παιδικά χορευτικά του σχολείου που προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, πρόγραμμα που παρουσίασε ο δάσκαλος κ. Γιάννης Σακαρέλης. Αργότερα τη σκυτάλη έλαβαν οι συμμετέχοντες οι οποίοι διασκέδασαν έως αργά το βράδυ του Σαββάτου.