Διασκέδασαν τα παιδιά του Πετρωτού με τις ιστορίες του Καραγκιόζη

Ο Κοσμάς Παναγιώκας παρουσίασε μια όμορφη ιστορία με πρωταγωνιστή τον μεγάλο ήρωα που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων

Η μεγάλη οικογένεια του Καραγκιόζη και των φίλων του ταξίδεψαν και επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας. Άπλωσαν την πραμάτεια τους και επί σκηνής οι ήρωες μικρών και μεγάλων ανέλαβαν δράση μέσα από τις φιγούρες και τους διαλόγους τους.

Ο Κοσμάς Παναγιώκας, ο γνωστός στο νομό και σε πολλές περιοχές της χώρας καραγκιοζοπαίχτης, επισκέφτηκε το σχολείο για να παρουσιάσει στα παιδιά μια ακόμη μεγάλη ιστορία με πρωταγωνιστή το Καραγκιόζη. Τον ήρωα που μεγάλωσε με τη φιγούρα τους πίσω από το πανί γενιές και γενιές Ελλήνων, προσφέροντας ψυχαγωγία, διασκέδαση και στέλνοντας τα δικά του μηνύματα, επίκαιρα στην παρούσα φάση όσο ποτέ.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γελάσουν με την ψυχή τους, χειροκροτώντας για ώρα, επιβραβεύοντας την προσπάθεια του Κοσμά Παναγιώκα.

Ο καραγκιοζοπαίχτης ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά, υποσχόμενος ότι η επόμενη ιστορία του Καραγκιόζη θα προσφέρει περισσότερο γέλιο.