Δεκτό από τον Χρήστο Μιχαλάκη το αίτημα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για τον εκσυγχρονισμό κλειστού χώρου άθλησης 

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες και οι πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας για τη ανακαίνιση ενός κλειστού χώρου άθλησης που θα πληροί τα κριτήρια για την άθληση όλων όσοι τον χρησιμοποιούν.

Ως προς αυτό συνέβαλε καθοριστικά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη και με την εντιμότητα που τον διακρίνει, άναψε το πράσινο φως για τον εκσυγχρονισμό του.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας κατά την συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, έθεσε τους προβληματισμούς για την μη ύπαρξη ενός οργανωμένου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή μας. Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη, τόσο των μαθητών όσο και των αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, για αθλητικές και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, προέβη στην υποβολή αιτήματος για την ανάγκη ολικής ανακατασκευής του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Φαρκαδόνας.

Ο κ. Μιχαλάκης τότε συμφώνησε να αναλάβει το έργο, με την προϋπόθεση να εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, αποδέχτηκε το αίτημα του Συλλόγου κι έτσι, επιτέλους, θα υπάρξουν ασφαλείς, λειτουργικές και καλαίσθητες υποδομές για τους μαθητές, αλλά και τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο.