Χτυπούν κόκκινο οι προσφορές στα καταστήματα Καρακικές

Συγκεκραμένα από την Παρασκευή στο Shoppingcenter Καρακικές οι προσφορές μας εκπλήσσουν και κυμαίνονται από 25-35% στα μπουφάν Jackandjpnes και Only

Αν θέλετε να αλλάξετε την διάθεση, πολύ περισσότερο την εμφάνιση, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, από αύριο και μέσα στο Σαββατοκύριακο υπάρχει τρόπος και λύσεις, τα οποία προσφέρει το εμπορικό κέντρο Καρακικές στα Τρίκαλα. Τα καταστήματα Καρακικές και σε αυτή την γιορτινή περίοδο μας συνεχίζουν να προσφέρουν επώνυμα είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς επίσης και αξεσουάρ.

Συγκεκραμένα από την Παρασκευή στο Shoppingcenter Καρακικές οι προσφορές χτυπούν κόκκινο και κυμαίνονται από 25-35% στα μπουφάν Jackandjpnes και Only. Τα καταστήματα Καρακικές θα λειτουργούν την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

KARAKIKES Shopping Center στην Ιουλιέτας Αδάμ, 11-22 Youngsters για νεανικό ντύσιμο στην πλατεία Δεσποτικού, Outlet Καρακικές στην οδό Γαριβάλδη και τον κλασσικό εμπορικό κέντρο Καρακικές στην Πύλη.