Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν οι γυναίκες της Οιχαλίας

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Κυριακή θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε ανθρώπους που έχουν απόλυτη ανάγκη

Χριστουγεννιάτικα, στολίδια, διακοσμητικά, χειροποίητα είδη, λευκά είδη και αναμνηστικά δώρα, είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα κοσμήσουν τους πάγκους του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα διοργανωθεί την ερχόμενη Κυριακή στην κωμόπολη.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Συλλόγου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής μετά τη θεία λειτουργία και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για μια ανοιχτή αγορά δώρων με χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής. Αγορές με νόημα, αφού τα έσοδα από αυτό το μπαζάρ θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας που η ανέχεια και οι κακουχίες της οικονομικής κρίσης τους έχει καταβάλει.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα δείχνει μια πρωτόγνωρη ευαισθησία εκ μέρους των γυναικών του συλλόγου, σε μια εποχή αποξένωσης και ατομισμού, που σπάζει τον πάγο, απλώνοντας χείρα βοηθείας σε ανθρώπους που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.

Ανάλογες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν και κατά το παρελθόν, σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία μιας και συγκεντρώθηκαν αρκετά χρήματα τα οποία προσφέρθηκαν σε ανθρώπους τα είχαν απόλυτη ανάγκη.