Χρήστος Σταμόπουλος: Να σταματήσει η αδιαφάνεια, η αυθαιρεσία και απραξία των αρχόντων του Δήμου Φαρκαδόνας

Για την επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο Φαρκαδόνας θα επικεντρώσει την προσοχή του ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Χρήστος Σταμόπουλος κατά την ομιλία του στους Ταξιάρχες το προσεχή Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 7:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη και ο επικεφαλής Χρήστος Σταμόπουλος αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Σε κεντρικό καφενείο των Ταξιαρχών το Σάββατο 21/1 και ώρα 7:30 μ.μ. ο Χρήστος Σταμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, θα εκφωνήσει λόγο για την κατάσταση και εγκατάλειψη που βαραίνει τον Δήμο, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και απραξία των αρχόντων, μέχρι σημείου εξαφανίσεώς τους απ’ την κοινωνία. Θα αναφερθεί στα παρασκήνια, τις λαμογιές και τα σκάνδαλα που ταλαιπωρούν επί χρόνια τον Δήμο του κάμπου. Ταυτόχρονα θα αναφερθεί στις ευθύνες που έχουν τα κόμματα για τον Δήμο και γενικότερα τους ΟΤΑ.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας δεν αντέχει άλλη τετραετία χαμένη. Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας ενωμένος, με δημοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη και τον λαό κυρίαρχο και ενεργό ν’ ανοίξει τα φτερά του και ν’ ανορθωθεί, όπως ταιριάζει σ’ ένα Δήμο, που βρίσκεται στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου και της Ελλάδας. Ένα Δήμο που διαθέτει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί σε Δήμο- Πρότυπο.

Βγάζουμε κόκκινη κάρτα σε λαμόγια, λωποδύτες και ναζί. Προχωρούμε μπροστά με όλους τους πολίτες και των 18 χωριών! Ο κόσμος υποδέχεται την «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», όπως η διψασμένη γη δέχεται το νερό της βροχής!»