Χρήστος Μιχαλάκης: «Το 2021 για το Νομό μας θα είναι μία χρονιά ανάπτυξης»

Τις ευχές προς τους Τρικαλινούς πολίτες μεταφέρει με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρηστος Μιχαλάκης

Τις ευχές προς τους Τρικαλινούς πολίτες απευθύνει με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης. Εύχεται ο νέος χρόνος να προσφέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη, απομακρύνοντας το άγχος, το φόβο και την αγωνία που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Μέσω του πρωτοχρονιάτικου μηνύματος ο κ. Μιχαλάκης, αναφέρεται στο ισχυρότερο όπλο της πανδημίας, αυτό του εμβολίου, που θα μας δώσει εκ νέου τη ζωή στα χέρια μας, ενώ μιλά για την νέα χρονιά που ανατέλλει σε λίγο μπροστά μας, αναφέροντας χαρακτηριστικά «μπορώ να εγγυηθώ πως το 2021 για το Νομό μας θα είναι μία χρονιά ανάπτυξης, μία χρονιά όπου θα προχωρήσουμε μπροστά πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει».

«Φίλες και Φίλοι,

Η έλευση του νέου χρόνου, είναι συνυφασμένη φέτος με την ελπίδα ο Νομός, η Χώρα, η Υφήλιος, η Ανθρωπότητα, να αφήσουν πίσω την πανδημία του κορονοϊού, που δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά, που οι περισσότεροι θα θέλουν ξεχάσουν γρήγορα. Μία χρονιά που η πανδημία άλλαξε δραματικά τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας. Αφήνουμε πίσω μας όμως, και μία χρονιά, που αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε τις μεγαλύτερες μάχες και να νικήσουμε.

Ο νέος χρόνος έρχεται μαζί με την έλευση του εμβολίου, που θα αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο για να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία. Και είναι βέβαιο, πως με λίγη προσπάθεια ακόμη και ακολουθώντας τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, θα την ξεπεράσουμε. Θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Από την πλευρά μου, μπορώ να εγγυηθώ πως το 2021 για το Νομό μας θα είναι μία χρονιά ανάπτυξης, μία χρονιά όπου θα προχωρήσουμε μπροστά πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που αφήνουμε πίσω, δεν σταματήσαμε να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε, να υλοποιούμε. Φροντίσαμε ο τόπος μας να μην μείνει πίσω, αλλά να συνεχίσει όπως έμαθε όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο μπροστά.

Και το νέο έτος θα προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Βελτιώνοντας υποδομές, δημιουργώντας νέες, στηρίζοντας στην πράξη μέσα από σειρά έργων τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς κλάδους, τους ανθρώπους της υπαίθρου, το σύνολο της κοινωνίας που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Εύχομαι σε όλους σας το νέο έτος να φέρει Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Προκοπή. Εύχομαι το μήνυμα ελπίδας που φέρνει μαζί της, να γίνει το φως που χρειάζονται οι καρδιές όλων μας.».