Χρήστος Μιχαλάκης: «Μένουμε σπίτι» για να προστατευτούμε»

Όλοι, με υψηλό αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, καλούμαστε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να προστατέψουμε την δημόσια υγεία, να προστατέψουμε την πατρίδα μας, από την παγκόσμια απειλή του κορονοϊού

Μήνυμα σε όλους τους Τρικαλινούς να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού καλεί τους Τρικαλινούς να μείνουν σπίτι βάζοντας παν απ’ όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

«Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες ευθύνης για όλους μας. Όλοι, με υψηλό αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, καλούμαστε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να προστατέψουμε την δημόσια υγεία, να προστατέψουμε την πατρίδα μας, από την παγκόσμια απειλή του κορονοϊού. Καλούμαστε να προστατέψουμε τον συνάνθρωπό μας, κυρίως εκείνον που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δείχνοντας την υπευθυνότητα που απαιτούν οι καιροί. «Μένουμε σπίτι» βάζοντας πάνω απ’ όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. «Μένουμε σπίτι» και κυκλοφορούμε μόνο για ότι είναι αναγκαίο. «Μένουμε σπίτι» και δίνουμε την μάχη απέναντι στον κορονοϊό, από την οποία να είστε σίγουροι πως θα βγούμε νικητές.

Καλώ και πάλι τους πολίτες να εφαρμόσουν τις οδηγίες των ειδικών και όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ότι χρειάζεστε μπορεί να γίνει με ένα τηλεφώνημα. Ας αποφύγουμε την φυσική παρουσία στον χώρο.

Είναι ζήτημα ζωής.», τονίζει σε μήνυμά του ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

KRINI LIVE