Χωρίς τηλεοπτικό σήμα τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

Σε ελάχιστους σταθμούς κυρίως στα κρατικά κανάλια το τηλεοπτικό σήμα από τα μεσάνυχτα της Τρίτης

Έντονα είναι τα παράπονα που διατυπώνουν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης κάτοικοι της πλειονότητας των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας σχετικά με την μετάδοση τηλεοπτικού σήματος. Όπως είναι γνωστό από τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα έπρεπε οι πολίτες να επανασυντονίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες στο πλαίσιο της τρίτης ψηφιακής μετάβασης.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα μεσάνυχτα της Τρίτης, οι τηλεοπτικοί δέκτες έχασαν το τηλεοπτικό σήμα με αρκετούς πολίτες, να σπεύδουν να επανασυντονίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε προ ημερών η εν λόγω εταιρία.

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας, σήμα δινόταν σε ελάχιστα κανάλια, κυρίως τα κρατικά και τα ακουστικά. Στο μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών καναλιών δεν υπήρχε σήμα με αποτέλεσμα τα παράπονα, όσο περνούν οι ώρες να εντείνονται.

Κάτοικοι από την πλευρά τους ζητούν άμεσα την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να επανέλθει το τηλεοπτικό σήμα και οι τηλεοπτικοί δέκτες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών.

Πώντως μέχρι και αργά το μεσημέρι της Τρίτης το πρόβλημα δεν είχε επιλυθεί με τους πολίτες να καταθέτουν τα παράπονα στους προέδρους των κοινοτήτων, οι οποίοι με τη σειρά τους αδυνατούσαν να δώσουν λύση μη γνωρίζοντας που πρέπει να απευθυνθούν.


1 σχόλιο

  1. Συνέπεσε άραγε τυχαία με το διάγγελμα για κατάλυση της δημοκρατίας;