Χαιρετισμός ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ,ως εκπροσώπου Προέδρου Ν.Δ, σε εκδήλωση Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Αττική

Ιδιαίτερη τιμή για μένα,να παρευρίσκομαι στη σημερινή σας εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ,του οποίου και μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του για το σπουδαίο έργο σας.
Ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής,εδώ και χρόνια ,προσφέρει σημαντικό έργο στον τομέα σύσφιξης των σχέσεων Αστυνομίας- Πολιτών.
Η εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του Ομίλου σας,αποτελεί σημαντική συνεισφορά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Το τόσο σημαντικό εθελοντικό έργο σας,ιδιαίτερα στην ανύψωση του ηθικού του Έλληνα Αστυνομικού, που υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες,επιτελεί το δύσκολο έργο του,πρέπει να αποτελέσει οδηγό και παράδειγμα προς μίμηση.
Αν το αγαθό της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας δεν παρέχεται σε επάρκεια στους πολίτες,αν ο πολίτης νοιώθει απροστάτευτος απέναντι στο έγκλημα και την παραβατικότητα, τότε δεν μπορεί να δημιουργήσει και να ευημερησει….
Παράλληλα η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την βελτίωση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας ,αλλά και των συνθηκών εργασίας του Προσωπικού.
Εννοείται ότι στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Προϋπολογισμού,θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην οικονομική ενίσχυση των ενστόλων,γενικότερα….
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ δεσμεύθηκε για τη χορήγηση του υπολοίπου ποσού της απόφασης του ΣτΕ και για αναθεώρηση του νέου μισθολογίου για τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,σε συνεργασία με τους εκπροσώπους τους.
Επανέρχομαι στο θέμα της αστυνόμευσης ,ιδιαίτερα στις ανισορροπίες που παρατηρούνται στην κατανομή του προσωπικού,μεταξύ των διαφόρων περιοχών της χώρας.
Διερωτώμαι κατά πόσο θεωρείται δίκαιη κατανομή του προσωπικού,να έχει π.χ το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω τόσα  ,περίπου,  άτομα , όσα  διατίθενται για τη φύλαξη μεμονωμένων κυβερνητικών παραγόντων….
Κυρίες και κύριοι, να θεωρείτε την Παράταξή μας, αρωγό και συμπαραστάτη στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο σας.  Γνωρίζουμε τα προβλήματα σας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σ αυτά . Πάντα σε συνεργασία με τη φυσική σας ηγεσία και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους σας.
Ευχαριστώ πολύ.