Με ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ, η διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. στη Λάρισα. 

Με  μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ,πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα,στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ,η διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του Κόμματος.
Στην αρχή της Συνεδρίασης ,ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, καλωσόρισε τα Στελέχη της Παράταξης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και  μετέφερε  τον χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.
Στη συνέχεια τόνισε τη βαρύτητα και σπουδαιότητα που αποδίδει στο κεφάλαιο δημόσια Τάξη και ασφάλεια  η Νέα Δημοκρατία . Οι πολίτες δικαιούνται να ζουν και να εργάζονται,σ ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να εξασφαλίσει το αγαθό της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας ,σ όλους τους πολίτες της.
Η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας,θα αποκαταστήσει το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ενδυναμώσει τις μάχιμες υπηρεσίες αυτής.  Θα επανασυστήσει κρίσιμες υπηρεσίες που καταργήθηκαν αναίτια,κατ “επιταγή” της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος,όπως την Ομάδα  ΔΈΛΤΑ και ΘΑ χορηγήσει και το υπόλοιπο 50 τοις εκατό των αναδρομικων ,σε υλοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε..
Την ίδια μέριμνα θα δείξουμε και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία,που “τη θυμόμαστε μόνο όταν την έχουμε ανάγκη…” Με απαρχαιωμένο στόλο,ελλιπή μέσα  και γερασμένο προσωπικό ,προσπαθεί υπό αντίξοες συνθήκες,να ανταπεξέλθει στην πολλή δύσκολη αποστολή της. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την ομογενοποίηση του προσωπικού και την καλύτερη αξιοποίησή του.
Από την πλευρά του ο Συντονιστής του Τομέα Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ τόνισε μεταξύ άλλων ότι  για μας στη Νέα Δημοκρατία,το αγαθό της ασφάλειας του Πολίτη,είναι “εκ των ων, ουκ ανευ”. Η επόμενη κυβέρνηση της ΝεαςΔημοκρατίας και του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ,θα δώσει προτεραιότητα στην δημόσια Τάξη και ασφάλεια . Εστίες “ανομίας” και “αβατα” ,ΔΕΝ επιτρέπεται να υπάρχουν ,σε μια ευνομούμενη Πολιτεία….
Όσοι για  μικροπολιτικους  λόγους και σκοπιμότητες ,προσφέρουν άλλοθι και πολιτική κάλυψη ,σε “ταραξίες και μπαχαλακηδες “,  θα πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο κακο προκαλούν στο κοινωνικό σύνολο.
Η ιδιαίτερη μέριμνα για το προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,θα είναι υψηλή προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της ΝεαςΔημοκρατίας….”
Στη Συνεδρίαση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ, , τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών Προσωπικού Σωμάτων ασφαλείας ,τα Προεδρεία των Ενώσεων Θεσσαλίας,Σύνδεσμοι Αποστρατων, στελέχη του κόμματος κ.α.