Μπαράζ διαρρήξεων στους Ταξιάρχες την περίοδο των γιορτών

????????????????????????????????????

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το 2018 για κάποιους ιδιοκτήτες οικιών του χωριού που έπεσαν θύματα διαρρηκτών  που έδρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Εκατοντάδες υπήρξαν τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων οικιών που καταγράφηκαν από τις αστυνομικές Αρχές την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επιτήδειοι επωφελούμενοι της απουσίες των ιδιοκτητών σε ολιγόωρες και πολυήμερες απουσίες εισήλθαν εντός των οικιών καταφέρνοντας να αποσπάσουν είδη μικρής και μεγάλης αξίας.

Κλοπές και διαρρήξεις καταγράφηκαν στις γιορτές σε όλο το νομό, όπως επίσης και σε περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Ταξιάρχες με επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών και αποπειρών διαρρήξεων κυρίως σε οικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αφαίρεσαν διάφορα είδη αξίας, όπως και κοσμήματα αξίας. Κάποια από τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι του χωριού μετά τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που σημειώθηκαν στον οικισμό, εκφράζουν την έντονη ανησυχία, όπως και το φόβο. Ζητούν περισσότερες περιπολίες από πλευράς Αστυνομίας, κάτι που θα απομακρύνει κλέφτες και διαρρήκτες.