Αυτόματος πωλητής καυσίμων όλο το 24ωρο στο Γριζάνο

Εξυπηρέτηση και πολλές διευκολύνσεις προσφέρει στους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας το πρατήριο Υγρών – Καυσίμων της Μαρίας Αργύρη στο Γριζάνο Τρικάλων

Άμεση εξυπηρέτηση, διευκολύνσεις και φιλικές τιμές, το σημαντικότερο ωστόσο ποιότητα, προσφέρει το πρατήριο Υγρών – Καυσίμων της Μαρίας Αργύρη, που λειτουργεί στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το πρατήριο είναι ενταγμένο στο δίκτυο της εταιρείας «REVOIL», με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να δηλώνουν ότι όποιες κι αν είναι οι ανάγκες των καταναλωτών, δεσμεύονται να τις ικανοποιούν, αλλά να υπερβαίνουν τις προσδοκίες με την ποιότητα καυσίμων που διαθέτουν. Τα καύσιμα «REVOIL» μέσα από συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της διακίνησής τους, εξασφαλίζουν τη σωστή ποσότητα και την άψογη ποιότητα.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων λειτουργεί σε καθημερινή βάση από το πρωί έως το βράδυ εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κοινού σε καύσιμα. Το σημαντικότερο είναι ότι μετά το κλείσιμο της τελευταίας απογευματινής βάρδιας που ολοκληρώνεται στις 10 περίπου το βράδυ, το πρατήριο υγρών καυσίμων διαθέτει αυτόματο πωλητή καυσίμων προκειμένου να μην αφήσει κανένα κάτοικο του χωριού αλλά και των όμορων κοινοτήτων χωρίς καύσιμα.

Ένα στοιχείο που εξέλειπε από την περιοχή μας και πλέον έρχεται κοντά μας, σύμφωνα με τις διευκολύνσεις που προωθεί η διεύθυνση του καταστήματος.

Το πρατήριο αναλαμβάνει την διανομή πετρελαίου θέρμανσης τόσο στις οικίες μας, όσο και στις επιχειρήσεις μας, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Παράλληλα διαθέτει όλα τα προϊόντα της εταιρίας σε λιπαντικά κ.α.

Για παραγγελίες και ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2433051451 και 6978835749.

KRINI LIVE