Πλημμυροπαθείς Φαρκαδόνας: «Η φωνή μας έφτασε ως το Σύνταγμα»

Η Φωνή των Πλημμυροπαθών της Φαρκαδόνας ακούστηκε ακόμη πιο δυνατά…Μετά τη Φαρκαδόνα, τα Τρίκαλα και τη Λάρισα έγινε ακόμη πιο δυνατή ,εφτασε μεχρι του Σύνταγμα και ενώθηκε με τις φωνές χιλιάδων βιοπαλαιστων της υπαίθρου απ’ όλη τη χώρα!
Δυναμική, πολυπληθή και συγκροτημένη ήταν η ” αποστολή ” της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας στο συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγωνιζόμενων αγροτών στην Αθήνα. Σε πείσμα όσων ελπίζουν ότι θα απογοητευτούμε, θα τα παρατήσουμε, θα γίνουμε επαίτες για το αυτονόητο…να συνεχίζουμε να μένουμε , να παράγουμε και να ζούμε αξιοπρεπώς στον τόπο μας.
Από τη στιγμή που πάρα πολλοί πλημμυροπαθεις είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι, είμαστε σε μια κατά κύριο λόγο αγροτική περιοχή ήταν καθήκον μας να βρεθούμε στο Σύνταγμα. Μαζί με δεκάδες συνδημότες μας αγρότες από το Ζάρκο, το Κεραμίδι κι άλλα χωριά της περιοχής μας αλλά και το νομού μας.
Διατρανώσαμε την απαίτησή μας για 100% αποζημιώσεις και αποκατάσταση από τις καταστροφές μαζί με τις διεκδικήσεις των αγροτοκτηνοτόφων παραγωγών για μείωση του κόστους παραγωγής ( αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση τιμής ρεύματος και αγροτικών εφοδίων) και εγγυημένες από το κράτος τιμές στα προϊόντα.
Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, ο,τι πήραμε αυτούς τους 5μιση μηνες το κερδίσαμε με τον αγώνα και την αλληλεγγύη του λαού, δεν μας χαρίστηκε από κανέναν! Αυτός ο αγώνας έχει στριμώξει την κυβέρνηση! Η δική μας και όλου του λαού αντιπολίτευση στο δρομο!
Αυτός ο αγώνας ανάγκασε την κυβέρνηση να δεσμευτεί στην πανελλαδική αντιπροσωπεία αγροτών για ξεχωριστη συνάντηση για τη Θεσσαλία για το ζήτημα των καταστροφών από τις πλημμύρες.
Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε. Θα Νικήσουμε!