Κίνηση πολιτών για την ανασυγκρότηση του Δήμου Φαρκαδόνας

Την Παρασκευή  22/03/24  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας η πρώτη συνάντηση  πολιτών του δήμου όλης της επαγγελματικής  διαστρωμάτωσης με θέμα συζήτησης, η αποκατάσταση του δήμου μας από τις καταστροφικές πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση αυτή εκφράστηκε η αγωνία και η ανησυχία των πολιτών για την επόμενη μέρα στο δήμο μας,  διότι επτά μήνες μετά η κατάσταση είναι τρομακτικά ίδια, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό από την πατρογονική μας  γη.

Αποφασίστηκε η δημιουργία  μιας ΚΙΝΗΣΗΣ πολιτών για την αποκατάσταση και την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗτου δήμου ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ δημιουργώντας μια επιτροπή η οποία θα  αναδείξει το μέγεθος του προβλήματος και θα διεκδικήσει την επίλυση των προβλημάτων  και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την ανασυγκρότηση του δήμου Φαρκαδόνας.

Η κίνηση αυτή φιλοδοξεί να δώσει βήμα σε όλους τους δημότες γιατί πιστεύουμε ότι όλους μας ενώνει ο αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων.

Την Τρίτη η επιτροπή είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή και με τους αρμόδιους αντιδημάρχους . Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε ως γόνιμη και  εποικοδομητική και συζητήθηκαν όλα τα  ζητήματα που αφορούν τους συνδημότες μας και αποφασίστηκε η κοινή δράση  για τα δίκαια αιτήματα μας.

Έχουμε πλήρη επίγνωση για  τον δύσκολο και μακρύ αγώνα που έχουμε μπροστά μας αλλά αυτός ο αγώνας είναι ένας δίκαιος αγώνας που αφορά την ίδια την ζωή μας.

  ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τζιώλης Χρήστος

Μακρής Γιώργος

Μπούτας Βασίλης

Τρύπας Θανάσης

Γεωργίου Απόστολος 

Τσιούφης Απόστολος

Λέφας Κων\νος

Χαλβαντζά Φιλοθέη

Χύτας Γεώργιος 

Λίτσιος Δημήτριος

Παππάς Πέτρος