«Ας προχωρήσουμε μπροστά με το Φως της Αναστάσεως φωτίζοντας τις καρδιές όλων»

Ευχετήριο μήνυμα του προέδρου της κοινότητας Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Βαγγέλη Αλεξίου

Τις ευχές προς τους συχωριανούς του, τους συνδημότες και τους συναδέλφους αιρετούς απευθύνει ο πρόεδρος της κοινότητας Πετρωτού κ. Ευάγγελος Αλεξίου.

Ο κ. Αλεξίου εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο, ο οποίος τους τελευταίους μήνες μαστίζεται από την πανδημία του κορονοϊού, παραμένοντας σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς της ασθένειας.

«Αναμφίβολά αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό και τίποτα δεν θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια. Με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει, με όσες αντοχές έχουμε στις αποσκευές μας, με όση δύναμη αντλούμε από τους εαυτούς μας και τους γύρο μας, ας προχωρήσουμε μπροστά με το Φως της Αναστάσεως, εναποθέτοντας πλέον τις ελπίδες μας, στον Αναστάντα Χριστό, την παρηγοριά του κάθε Χριστιανού. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση σ΄ όλους, Καλό Πάσχα και άμεση επιστροφή στην ομαλότητα. Το αύριο θα είναι αρκετά δύσκολο και χρέος όλων των αιρετών είναι να τραβήξουν μπροστά, στηρίζοντας με μέτρα και δράσεις τον αδύναμο πολίτη, προάγοντας την ευαισθησία, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη», αναφέρει σε μήνυμα του ο κ. Βαγγέλης Αλεξίου.

KRINI LIVE