Άρωμα και χρώμα στην αυλή του σχολείου προσέφεραν οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας

Φύτεψαν αρωματικά φυτά στον αύλειο χώρο του σχολείου τους, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά στο χειμωνιάτικο σκηνικό που διαμορφώνεται τον τελευταίο μήνα

Άρωμα και χρώμα στην αυλή του σχολείου της έδωσε η Περιβαλλοντική Ομάδα του γυμνασίου Φαρκαδόνας, συμμετέχοντας σε περιβαλλοντικές δράσεις. Φύτεψαν αρωματικά φυτά στον αύλειο χώρο του σχολείου τους, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά στο χειμωνιάτικο σκηνικό που διαμορφώνεται τον τελευταίο μήνα.

Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα και τη συνεχή βοήθεια της διευθύντριας κα Μαρίας Τρίκα αλλά και της υπεύθυνης καθηγήτριας κα Σοφίας Ντόκου, φύτεψαν ρίγανη, θυμάρι, τσάι του βουνού και φασκόμηλο.

Η περιβαλλοντική ομάδα του γυμνασίου Φαρκαδόνας σχεδιάζει να επαναλάβει ανάλογες δράσεις στο μέλλον στην ευρύτερη περιοχή με στόχο να συμβάλει στον εξωραϊσμό της περιοχής αλλά και να αφήσει την περιβαλλοντική της κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές ενθουσιάστηκαν τόσο από τη διαδικασία όσο και από το αποτέλεσμα. Τα φρεσκοφυτεμένα παρτέρια τους στολίζουν ήδη το σχολείο, ομορφαίνοντάς το ακόμη περισσότερο, και τα παιδιά δίκαια καμαρώνουν για τη δική τους δημιουργική συμβολή σ’ αυτό.