ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Βασίλης Φιλίππου από τον Κλοκοτό επιστάτης στη «ΦΑΡΜΑ»

Ο νεαρός αγρότης από τον Κλοκοτό θα έχει καθοριστικό ρόλο στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που ξεκινά στις 12 Μαρτίου

Ο Βασίλης Φιλίππου γέννημα θρέμμα της κοινότητας Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή μας. Άνθρωπος με πλούτο γνωριμιών, εξαιτίας του φιλικού χαρακτήρα του. Αγρότης στο επάγγελμα, αλλά και κατά καιρούς στο πλευρό του “SEXY BUTCHER” κατά κόσμο Βαγγέλη Χασιώτη που διατηρεί επιχείρηση εστίασης στο Γριζάνο, ξεχώριζε τόσο από την εμφάνιση, όσο και από τον ευγενικό χαρακτήρα του. Τον είχαμε απολαύσει προ διετίας στο τηλεοπτικό παιχνίδι του «Deal» με το Χρήστο Φερεντίνο όπου κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζίτη του παιχνιδιού το ποσό των 11.000 ευρώ.

Πλέον όπως αποκαλύπτει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το δικό μας παιδί, ο Βασίλης, ένας από τους καλύτερους φίλους της «ΚΡΗΝΗ LIVE» ετοιμάζεται να ανοίξει νέα τηλεοπτικά πανιά κάνοντας γνωστή και την περιοχή μας. Ο Βασίλης ο νεαρός αγρότης της περιοχή μας, θα αποτελεί τον επιστάτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα» που ξεκινά στις 12 Μαρτίου στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστεί τον Σάκη Ταλιμανίδη. Αυτό αποκαλύφτηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό»  του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Φιλίππου είναι ο γοητευτικός αγρότης, ο οποίος θα ρυθμίζει από τις 12 Μαρτίου κι έπειτα, την καθημερινότητα των συμμετεχόντων στη Φάρμα.

Ο Βασίλης Φιλίππου είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που η Φάρμα θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.