Στο φαντασμαγορικό fashion show συμμετείχε ο Βασίλης Φιλίππου

Παρουσίασε ρούχα επώνυμων εταιριών που διατίθενται από τα καταστήματα «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ» στην πόλη των Τρικάλων και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις τις μόδας

Στο φαντασμαγορικό fashion show που στήθηκε την περασμένη Τρίτη σε μεγάλο εμπορικό πολυχώρο στα Τρίκαλα και με σκοπό τη στήριξη του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων συμμετείχε ο Βασίλης Φιλίππου, από τον Κλοκοτό του Δήμου Φαρκαδόνας. Ένας εμφανίσμος νέος ο οποίος από πέρυσι έχει κεντρίσει την προσοχή χιλιάδων Ελλήνων με τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Deal», αλλά και με τη συμμετοχή του, σε βοηθητικό ρόλο, στην τηλεοπτική σειρά το «Κόκκινο Ποτάμι».

Μεταξύ των 30 μοντέλων που περπάτησαν σε μία τεράστια πασαρέλα, επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών ήταν και ο δικός μας Βασίλης, ο οποίος παρουσίασε ρούχα και παπούτσια από τα καταστήματα «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ».

Τόσο ο Βασίλης, όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετείχαν στο φαντασμαγορικό fashion show έκλεψαν την παράσταση, σε συνδυασμό με τους γνωστούς καλλιτέχνες που προσέφεραν μια μοναδική μουσική βραδιά.

Ο Βασίλης με το ξεχωριστό στυλ, αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση, ήρθε να παρουσιάσει ρούχα επώνυμων εταιριών τα οποία φιγουράρουν στα καταστήματα «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ». Ρούχα τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή, συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε όλες τις ώρες τις ημέρας και στις εμφανίσεις μας. Όπως ξεχώρισε και ο δικός μας Βασίλης στο φετινό φιλανθρωπικό fashion show.

Ο Βασίλης δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ενθουσιασμένος από την συμμετοχή αλλά και την όλη διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα πως όταν ένας άνθρωπος είναι χαμηλών τόνων, ταπεινός και ειλικρινής, του δίνονται πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσει και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Και αυτά τα στοιχεία ο Βασίλης τα κατέχει…