Αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσιάκαλος

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας μιλώντας στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 μίλησε για τις προθέσεις του

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας, Γιώργος Τσιάκαλος

Όπως ανέφερε ο ίδιος η απόφαση έχει ληφθεί οριστικά κι έχει καταθέσει εγγράφως στην παράταξη το ενδιαφέρον του να κατέλθει για υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας.

«Θέλω να τονίσω ότι εγώ έχω καταθέσει την πρόθεση μου, η απόφαση για τη συμμετοχή και τον τελικό λόγο τον έχει το κόμμα με τις διαδικασίες που έχει.

Η δική μου υποψηφιότητα, εξού και η κατάθεση του ενδιαφέροντος μου, είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα. Με την έννοια ότι ένας υποψήφιος βουλευτής έχει τη δυνατότητα παρέμβασης και σε άλλους χώρους, καθώς εγώ προέρχομαι μέσα από τα κοινωνικά κινήματα τα τελευταία χρόνια, μέσα από την ΑΔΕΔΥ και το Σύλλογο των Δασκάλων.

Είμαι Συριζαίος εδώ και αρκετό καιρό, καθώς υπάρχει μια ταύτιση με τον ιδεολογικό χώρο που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα. Μπορεί να μην ήμουνα ο Συριζαίος του 3%, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον σήμερα δεν είναι σε αυτό το ποσοστό. Είναι μια προοδευτική συμμαχία που έχει ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία και από την κοινωνία θα εκπροσωπηθεί.», τόνισε ο κ. Τσιάκαλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.