Αποχαιρέτησαν σχολείο και συμμαθητές τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Μαθητές των μικρότερων τάξεων, διεύθυνση και δάσκαλοι ήρθαν να αποχαιρετήσουν σε κλίμα συγκίνησης τα παιδιά που αποχωρούν από το διδακτήριο, μεταβαίνοντας πλέον στο γυμνάσιο

Με τραγούδια, σκετς, αλλά και αθλοπαιδιές αποχαιρέτησαν το πρωί της Τρίτης το σχολείο οι μαθητές του 9ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων. Δάσκαλοι και μαθητές, σύμφωνα με την «Krini Live» λίγο πριν το διδακτικό έτος ρίξει αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές, συναντήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου, αφού πρώτα φρόντισαν να προσκαλέσουν γονείς και συγγενείς τους, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά όμορφο πρόγραμμα, το οποίο είχαν προετοιμάσει από τις προηγούμενες ημέρες.

Το μεγαλύτερο μέρος της γιορτής αφιερώθηκε στους τελειόφοιτους του δημοτικού σχολείου και συγκεκριμένα τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, που ανοίγουν τα φτερά τους για το γυμνάσιο.

Μαθητές των μικρότερων τάξεων, διεύθυνση και δάσκαλοι ήρθαν να αποχαιρετήσουν σε κλίμα συγκίνησης τα παιδιά που αποχωρούν από το διδακτήριο, έχοντας συγκεντρώσει τα έξι αυτά χρόνια όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις μεγαλύτερες απαιτήσεις του γυμνασίου.

Η διεύθυνση του σχολείου αλλά και οι μαθητές ευχήθηκαν στους συμμαθητές τους καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, για να ανταπεξέλθουν στο νέο σχολικό περιβάλλον στο οποίο θα κληθούν να φοιτήσουν από το Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα της σχολικής γιορτής συνεχίστηκε με τραγούδια, ποιήματα αλλά και σκετς τα οποία κέντρισαν την προσοχή των καλεσμένων τους. Το χειροκρότημα των συμμετεχόντων ήταν αρκετό για να δώσει χαρά στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης γιορτής που πραγματικά συγκίνησε αλλά ταυτόχρονα χαροποίησε μικρούς και μεγάλους.

Ως επιβράβευση σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν παγωτά από τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείο Δωδώνη βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 2 στα Τρίκαλα.

Νωρίς το μεσημέρι η γιορτή ήρθε να ολοκληρωθεί με τα παιδιά να εύχονται ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.