Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στην Φαρκαδόνα

Άγνωστος-οι τοποθέτησαν το βράδυ της Πέμπτης σιδερένιες μπάρες στο δρόμο πίσω από το γυμνάσιο Φαρκαδόνας προκαλώντας το τρόμο των διερχόμενων οδηγών

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Φαρκαδόνα. Άγνωστος-οι οι οποίοι δεν έγιναν αντιληπτοί τοποθέτησαν σε πολυσύχναστο σημείο της κωμόπολης σε δρόμο όπισθεν του γυμνασίου της Φαρκαδόνας σιδερένιες μπάρες δημιουργώντας εμπόδια αλλά ταυτόχρονα και κίνδυνο για τους οδηγούς αυτοκινήτων και δίκυκλων.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό αρκετή ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε στο δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, ο οποίος έσπευσε επί τόπου στο σημείο, απομακρύνοντας τις μπάρες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Ο ίδιος εξέφρασε την αγανάκτησή του για το άτομο ή άτομα που προχώρησαν σε μια τέτοιου είδους ενέργεια σε ένα σημείο που διέρχονται πολλά οχήματα, αλλά και παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να τραυματιστούν.

Ο ίδιος ζήτησε την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών, κάτι που μετέφεραν και οι πολίτες ζητώντας την συνδρομή των Αστυνομικών Αρχών για την σύλληψη των ασυνείδητων.