Από το σεισμόπληκτο Ζάρκο έστειλε τις ευχές στους μαθητές ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης

Από το σεισμόπληκτο Ζάρκο, επέλεξε να απευθύνει τις ευχές του προς τους μαθητές της κοινότητας κι όλου του νομού, με αφορμή την έναρξη του διδακτικού έτους, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης παραβρέθηκε στον Αγιασμό του σχολείου, το οποίο από τον Απρίλιο του 2021 λειτουργεί στο πρώην γυμνάσιο, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός, στο διδακτήριο του δημοτικού.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς μία χρόνια γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα, χωρίς τα προβλήματα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές. Στον Αγιασμό του σχολείου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ζάρκου Γιάννης Βούλγαρης, ενώ η Διευθύντρια Γεωργία Καλλιτσουνάκη καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στη νέα σχολική περίοδο.

Αναφερόμενος στην έναρξη του σχολικού έτους ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως «το χαμόγελο που βλέπουμε στα χείλη των παιδιών μας για την επιστροφή στο σχολείο, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο. Το ταξίδι της γνώσης, της δημιουργίας, της μάθησης ξεκινά και οι εκπαιδευτικοί μας είναι στη θέση τους για να οδηγήσουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του όμορφου ταξιδιού, που θα γεμίσει με τα απαραίτητα εφόδια τη νέα γενιά. Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή σχολική χρονιά».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου:

“Τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και του Προέδρου του τοπικού Συμβούλια κ. Βουλγαρη Γιάννη! Ο κ.Μιχαλακης πρόσφερε μπάλες στο σχολείο ,ευχήθηκε για το καινούργιο ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας στέλνοντας τα δικά του μηνύματα και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας τίμησε με την παρουσία του και αυτή τη φορά και που  πάντα ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη κι αίτημά μας !!

Ο κ.Βουλγαρης αρωγός και υποστηρικτής όλα αυτά τα χρόνια!!

Ομαλή,δημιουργική και ανέφελη σχολική χρονιά συνάδελφοι,αγαπημένοι μαθητές και γονείς!!

Η γνώση οικοδομείται λιθαράκι- λιθαράκι,βήμα – βήμα  μέσα σ’ενα πλαίσιο συνεργατικό,ενσυναισθητικο,αλληλέγγυο,ασφαλές με την εμπλοκή και υποστήριξη όλων!

            Από τη Δ/νση”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.