Από τις διαρρήξεις οικιών και τις ζωοκλοπές πλέον οδηγηθήκαμε…στις ξυλοκλοπές

Βάλθηκαν να τους αφήσουν χωρίς ξύλα τα οποία φυλασσόταν σε αποθηκευτικό χώρο και προοριζόταν για την θέρμανση του χειμώνα

Ήδη οι θερμοκρασίες ξεκίνησαν να λαμβάνουν τον κατήφορο και οι κάτοικοι των χωριών του δήμου Φαρκαδόνας, βαδίζοντας προς το χειμώνα ξεκίνησαν να προμηθεύονται τα ξύλα για την θέρμανση του χειμώνα.

Κάποιοι ωστόσο αντί για την αγορά…προτιμούν την κλεψιά!!! Ναι σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε αν λάβουμε υπόψη το περιστατικό που συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στο Ζάρκο του Δήμου Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας Κρήνη Live άγνωστος-οι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν αποθηκευτικό χώρο μιας οικίας και αφαίρεσαν σημαντική ποσότητα καυσόξυλων.

Το συμβάν προκάλεσε ως ήταν φυσικό δυσάρεστη έκπληξη στους ιδιοκτήτες της οικίας, όπως επίσης και σε πολλούς κατοίκους που πληροφορούνταν για το γεγονός.

Τελικά οι διαρρήκτες βρίσκουν πάντα τρόπους να μας εκπλήσσουν.  Αλλάζουν τακτικά συνήθειες. Βαδίζουν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εποχής…Μετά τις διαρρήξεις οικιών, τις ζωοκλοπές τις γιορτινές περιόδου, πλέον οδηγήθηκαν στην ξυλοκλοπή μιας και τα κρύα πλησιάζουν!!!