Από χωριά της Φαρκαδόνας πέρασε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δεκάδες συνδημότες μας έσπευσαν το πρωί της Κυριακής να θαυμάσουν τους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ανδρών και γυναικών που διέσχισε κοινότητες της περιοχή μας

Εντυπωσιακό υπήρξε το πέρασμα από την περιοχή της Φαρκαδόνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου ανδρών και γυναικών. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή από την Λάρισα και κορυφώνεται σήμερα Κυριακή.

Η «KPHNH LIVE» βρέθηκε παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, καταγράφοντας για μια ακόμη φορά, αποκλειστικές εικόνες και βίντεο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ανδρών και γυναικών διεξάγεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ Λάρισας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα. Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Το πρωί της Κυριακής η διαδρομή περιλάμβανε πέρασμα και από την περιοχή της Φαρκαδόνας, και συγκεκριμένα από την Φαρκαδόνα, την Παναγίτσα και το Γριζάνο εντός οικισμών και εξωτερικό πέρασμα από Το Ζάρκο και την Πηνειάδα.

Εκατοντάδες συνδημότες μας από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί σε σημεία των τριών χωριών για να απολαύσουν το θέαμα. Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός που δύσκολα το συναντούμε στην περιοχή μας.

Επί ποδός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής και το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας για την διευκόλυνση των αθλητών και των συνοδών τους. Ο διοικητής του Τμήματος κ. Δημήτριος Νταφέκης, με υπαλλήλους του Α.Τ. Φαρκαδόνας, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να αποτραπούν ενδεχόμενα προβλήματα. Πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει από τα μέσα της εβδομάδας, λαμβάνοντας τα εύσημα των διοργανωτών, που συνεχάρησαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, συνδράμοντας ώστε το πέρασμα των αθλητών από την περιοχή μας, να γίνει ομαλά. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον κ. Νταφέκη και τους αστυνομικούς για την άψογη συνεργασία, την οργάνωση από πλευράς Τμήματος και το ενδιαφέρον διοικητή και αστυνομικών για την διευκόλυνση των αθλητών.

Οι συμμετέχοντες αθλητές του Πρωταθλήματος μετά το πέρασμα από την περιοχή της Φαρκαδόνας κατευθύνθηκαν σε περιοχές της Ελασσόνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΓΡΙΖΑΝΟΥ: