Απίστευτο! Ζωοκλέφτες στην Οιχαλία έσφαξαν αγελάδα και πήραν το κρέας

 Ο ιδιοκτήτης της σταβλικής εγκατάστασης με την έλευση του στο στάβλο δεν πίστευε στα μάτια του. Αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στο στάβλο, σφάζοντας το μεγαλόσωμο ζώο, αφήνοντας μόνο τα πόδια.

Μετά τις διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας έχουμε και τις κλοπές ζώων. Μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο Διάσελλο κατά το παρελθόν, σειρά έλαβε η Οιχαλία με την παράνομη είσοδο σε σταβλική εγκατάσταση αγνώστων που δεν δίστασαν να σφάξουν αγελάδα και στην συνέχεια να πάρουν το κρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  ΚΡΗΝΗ LIVE ο ιδιοκτήτης της σταβλικής εγκατάστασης Β.Κ. με την έλευση του στο στάβλο δεν πίστευε στα μάτια του. Αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στο στάβλο, σφάζοντας το μεγαλόσωμο ζώο 200 περίπου κιλών, αφήνοντας μόνο τα πόδια.

Το περιστατικό έρχεται να προκαλέσει προβληματισμό καθώς είναι το δεύτερο κατά σειρά που καταγράφεται στην ευρύτερη περιοχή της Οιχαλίας. Όπως προαναφέρθηκε ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί στο Διάσελλο, όταν άγνωστοι με πανομοιότυπο τρόπο είχαν εισέλθει και έσφαξαν αγελάδες, παίρνοντας το κρέας τους.