Απέκτησε το δικό του Πολιτιστικό Σύλλογο ο Κλοκοτός

Το Πολιτιστικό Όργανο φέρει την ονομασία «Γηγενής Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Μορφωτικός, Σύλλογος Κλοκοτού, Φάρκας Η Αγία Σοφία»

Το δικό του Πολιτιστικό Σύλλογο απέκτησε μετά και την αναγνώριση του Ειρηνοδικείου Τρικάλων, το χωριό του Κλοκοτού. Το Πολιτιστικό Όργανο φέρει την ονομασία «Γηγενής Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Μορφωτικός, Σύλλογος Κλοκοτού, Φάρκας Η Αγία Σοφία», και πλέον οι κάτοικοι του χωριού που πλαισιώνουν την προσπάθεια και αποτελούν μέλη τους, ετοιμάζονται να ξεδιπλώσουν τους στόχους του. Ο Σύλλογος για το επόμενο διάστημα θα έχει προσωρινή διοίκηση, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ στην συνέχεια και στο άμεσο μέλλον, τα μέλη του θα κληθούν να εκλέξουν την νέα διοίκηση.

Μεταξύ των στόχων του Συλλόγου είναι η ανάδειξη της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, η ανάδειξη των εθίμων του χωριού, αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα σκοποί που αναλύονται στο καταστατικό του.

Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε τις εκδηλώσεις και τις συμμετοχές σε διοργανώσεις ενός νέου συλλόγου, τα μέλη του οποίου στοχεύουν στο αναδείξουν περεταίρω πολιτιστικά, κοινωνικά και εθελοντικά το χωριό.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων