Απάντηση στο «ΚΡΗΝΗLIVE» μέσω σχετικών εγγράφων από το Δήμο Φαρκαδόνας

Συγνώμη και απάντηση μέσω σχετικών εγγράφων μετά την καταγγελία-ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE» έδωσε η αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Διοικητικού του Δήμου Φαρκαδόνας μέσω της προϊσταμένης κας Αθηνάς Πατσιάνη.

Μέσω των εγγράφων που μας προσκομίστηκαν δίνονται οι κατάλληλες απαντήσεις, οι οποίες εμάς προσωπικά μας καλύπτουν πλήρως, ως προς αυτά που δημοσιεύσαμε, καθώς επιβεβαιωνόμαστε. Επιβεβαιωνόμαστε μιας και δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο, ούτε προχωρήσαμε σε πράξεις εκ του πονηρού. Για αυτά που κατηγορηθήκαμε με δημόσιες αναρτήσεις, από συγκεκριμένα πρόσωπα, σαφώς και δεν μας αγγίζουν, καθώς δεν πράξαμε κάτι που θα μπορούσε να βλάψει κάποιον. Αντιθέτως προβάλαμε ένα θέμα με το οποίο ήρθαμε αντιμέτωποι και το οποίο σαφώς θα μπορούσε να λυθεί σαφώς πιο ανώδυνα και χωρίς την τροπή την οποία έλαβε.

Μέσω των εγγράφων που μας προσκομίστηκαν και τα παρουσιάζουμε ως φωτογραφίες, κάλλιστα δίνουμε απάντηση και σε όσους, έστω αυτούς τους ελάχιστους που έσπευσαν να μας κατηγορήσουν, προχωρώντας σε καυστικά σχόλια και ανώριμα συμπεράσματα.

Για το τυπικό της υπόθεσης μιας και μας ζητήθηκε και για λόγους δεοντολογίας παρουσιάζουμε τα συγκεκριμένα έγγραφα που λάβαμε απο την προισταμένη κα Πατσιάνη Αθηνά προς πληροφόρηση του κοινού:

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο IMG_20181211_0002