Αντάλλαξαν ευχές οι μικροί Πικάσο του «Αμφίων»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε η διοίκηση του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας για το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής

Οι μικροί Πικάσο του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων» συναντήθηκαν την Κυριακή, όχι για να ζωγραφίσουν, αλλά για να γιορτάσουν.
Άφησαν κατά μέρους πινέλα και μπογιές και συμμετείχαν στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε η διοίκηση του Συλλόγου.
Οι μικροί ζωγράφοι του «Αμφίων» είχαν πολλά να πουν κι άλλα τόσα να κάνουν στην γιορτή. Να ανταλλάξουν δώρα και ευχές, να τραγουδήσουν και να χαρούν καθώς τα Χριστούγεννα, είναι μια γιορτή που την περιμένουν με αγωνία όλο το χρόνο τα παιδιά.
Κοντά τους πέραν του δασκάλου τους, υπήρξε και η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βάσω Μπασιάκου, που προσέφερε στα παιδιά δώρα και γλυκίσματα, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει τις ευχές στα ίδια και στις οικογένειες τους. Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογο για την εκμάθηση της Ζωγραφικής, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ταλέντο των μικρών ζωγράφων και το ενδιαφέρον τους για τα εικαστικά. Η πρόεδρος σημείωσε ότι οι δράσεις του Συλλόγου θα έχουν συνέχεια και από την νέα χρονιά και θα επεκταθούν και σε άλλα επίπεδα.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΒΕΡΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΗ