Αντάλλαξαν ευχές οι ενορίτες της Φαρκαδόνας

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία

Πλήθος κατοίκων της Φαρκαδόνας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ο ιερέας π. Αθνάσιος Κούτσιας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Το κέντρο «Ίριδα» που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιερέα.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Καραμάνος.
Τις ευχές τους στους πιστούς, ενορίτες της Φαρκαδόνας, έδωσε ο π. Αθανάσιος λίγος μετά την ευλογία της βασιλόπιτας. Ευχήθηκε υγεία, αγάπη, και ευτυχία, καλώντας να δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη και την αλληλεγγύη όπου και όταν απαιτηθεί, ακολουθώντας τις διδαχές του Χριστού.
Δεν παρέλειψε να σταθεί στο έργο που επιτελέστηκε την περασμένη χρονιά στο Ναό των Αγίων Αποστολών, στις εργασίες που συνέδραμαν πιστοί, δωρητές για τον ανακαίνιση της εκκλησίας και την απομάκρυνση προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην λαχειοφόρο που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου για την κλήρωση ενός αυτοκινήτου που προσέφερε δωρεά η οικογένεια Ευθυμίου Κρητσινιώτη. Κάλεσε τους Φαρκαδόνιους να στηρίξουν την προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Τις ευχές έδωσαν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, ζητώντας από τον ιερέα να συμπεριλαμβάνει στις προσευχές του, όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και έδωσε μουσικό τόνο με την ερμηνεία ύμνων η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Αμφίων. Βέβαια η ατμόσφαιρα για τα μέλη υπήρξε συγκινητική, καθώς αποτέλεσε την πρώτη εκδήλωση στην οποία δεν συμμετείχε ο χοράρχης Αριστοτέλης Κούτσικος, ο οποίος προ σαρανταημέρου έφυγε από την ζωή, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Η εκδήλωση διήρκησε για αρκετές ώρες με τους κατοίκους να ανταλλάσσουν ευχές και να διασκεδάζουν.

Ακολουθούν φωτογραφίες και Βίντεο  από την κα Βέρα Γαλατσίδη