Ανοιχτό την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι και με πολλές προσφορές το σούπερ μάρκετ «Δαυλής» στο Γριζάνο

Ανοιχτό προς το κοινό και για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών της κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας θα παραμείνει την Κυριακή της Τυρινής το Σούπερ Μάρκετ «Δαυλής» στο Γριζάνο.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της επιχείρησης το Σούπερ Μάρκετ θα παραμείνει ανοιχτό την Κυριακή της Τυρινής από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Σούπερ Μάρκετ «Δαυλής»: Ασυναγώνιστες τιμές…Πρώτο σε άμεση εξυπηρέτηση!!!

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ξεκίνησε η διάθεση του διαφημιστικού εντύπου της επιχείρησης, η οποία αποτελεί κρίκο της αλυσίδας, του «Προμηθέα».

Η πλειονότητα των προϊόντων και ειδών που πωλούνται στο κατάστημα προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, την ώρα που τα πάντα τραβούν την ανηφόρα.

Οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του καταστήματος δηλώνουν πάντα πρόθυμοι για να εξυπηρετήσουν την πολυπληθή πελατεία τους. Αναλαμβάνουν την μεταφορά της παραγγελίας σε ψώνια στις οικίες σας, προσφέροντας κάθε δυνατή εξυπηρέτηση με ένα μόλις τηλεφώνημα στο 2433051203.

Το Σούπερ Μάρκετ «Δαυλής» στο Γριζάνο από τον επόμενο μήνα θα εξυπηρετεί τους κατόχους market pass, εξαργυρώνοντας τα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε νοικοκυριό και καταναλωτή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *