Άκρως εορταστική η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διασέλλου

Η διοίκηση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξε ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου που θα είναι εμπλουτισμένος με πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις

Ραντεβού στο κέντρο του χωριού και συγκεκριμένα σε καφετέρια του Διασέλλου έδωσαν κάτοικοι, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του δημοτικού διαμερίσματος.

Η διοίκηση του Συλλόγου απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους του, γενικότερα στους κατοίκους του χωριού, για συμμετοχή στην πρώτη, ετήσια εκδήλωση του χρόνου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Στη εκδήλωση η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική με τα μέλη του Συλλόγου να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, να διασκεδάζουν και να ξεδιπλώνουν τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς στόχους που θα υλοποιηθούν στην διάρκεια του 2018.

Τις ευχές προς τα μέλη και τους κατοίκους του χωριού έδωσε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κα Κατερίνα Καλύβα. Η πρόεδρος αφού έδωσε τις ευχές της, σχολίασε τις δράσεις που υλοποιήθηκαν την περασμένη χρονιά, επισημαίνοντας ότι μετά τις προτάσεις που κατατέθηκαν από μέλη και φίλους, η νέα χρονιά θα περιλαμβάνει πλουσιότερο πρόγραμμα, προάγοντας πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα, που θα συμβάλουν στην πολιτιστική αναζωογόνηση των κατοίκων και θα προάγουν την αλληλεγγύη, την υποστήριξη και την ενημέρωση.

«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους μας. Ως Σύλλογος εξετάσαμε τις προτάσεις και είμαστε έτοιμοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους να υλοποιήσουμε σειρά δράσεων. Όλες αυτές οι δράσεις έχουν πολύμορφο χαρακτήρα και στοχεύουν στην ανάδειξη πολιτιστικών και κοινωνικών θεμάτων. Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος μας, δηλώνει παρών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο», τόνισε η κα Καλύβα. Η ίδια ευχαρίστησε τα μέλη για τη συνεργασία, αναφέροντας ότι μέσα από αυτή επιτυγχάνεται ο στόχος της περαιτέρω ανάδειξης του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε πλούσιο μουσικοχορευτικό τόνο που προσέφεραν οι  μουσικοί Αποστόλης Σακκάς, Γιάννης Λίταινας και Βασίλης Καρανάσιος  χαρίζοντας ένα λαϊκό ηχόχρωμα.